Диета дружбы
Новые шаблоны для джумла
Новини
Новости Нашего Клуба

Спортивні збори 2023 СК*Гермес* та СК* GREKA MMA* Featured

Спортивні збори 2023 !!!! Наші сумісні збори СК* Гермес* та СК*GREKA MMA* пройшли літом 2023 в мальовничому куточку нашої України село Гута ( Іванофранківська область).Тут було неймовірно чисте повітря, горна ріка та дуже ефективні тренування з найкращими тренерами  Середюк Федір Миколайовичом та Гречка Сергій Анатолійовичом. 

9 липня на спортивних зборах Ск #Гермес # та СК"GREKA-MMA # у свій вихідний день від тренувань 40 найвитриваліших спортсменів піднялись на гору #Сивуля #висотою 1837 за рівнем складності підйом на гору прирівнють до 3 -Б.

Найменшому малому альпіністу яка подолала цей не простий шлях 6 років Гречка Діана. По вимірюванню новітніх гаджетів ми пройшли 15 кілометрів. Та 2 години проїхали в кузові Зіла.

Також на зборах ми ходили на екскурсію в діючу Резиденцію президента України( наразі вона одна на всю Україну).

На завершення наших зборів спортсмени пробігли мінімарафон -20 кілометрів.

По старій добрій традиції наші збори завершуються дуже чутливими піснями про наші 14 днів разом. Кожен загін складає креативну авторську пісню. Пісні були дуже круті дякуємо хто поїхав з нами і дійшов до останнього дня зборів це дуже важливо, тому що ми одна команда !

Також з нами на зборах були тендітні гімнасточки вихованці СК* GREKA MMA*  тренер Стоян Валерія Олександрівна це був перший їх досвід.

Взагалі було дуже круто-  чекаємо наступний рік для повторення.

Слава Україні.

Last modified on Wednesday, 23 August 2023 14:36